Tapas buffet
- Pan – langtidshævet brød
- Olivas – oliven
- Olivada – Tapenade med kapers
- Tomatpesto med peanuts
- Charcuteria – udvalg af charcuteri fra Spanien og Italien
- Ensaladilla de atun – den mest traditionelle tapa med tun
- Papas ali-oli – kartofler med hvidløgsmayonnaise
- Pollo con chili – ovnbagt kylling med mild chili marinade
- Pinchitos – spyd med marineret svinekød
- Zanahorias aliñadas – marinerede gulerødder på andalusisk
- Ensalada verde – grøn salat med vinagrette og nødder
- Salpicón de mariscos – skaldyrssalat med peberfrugt, agurk, tigerrejer og almindelige rejer i marinade med spansk røget paprika, lime, vineddike og olivenolie–
Pris pr. person 200 kr. ved selskaber på 30 personer og derover. Ved færre personer ring og forespørg på pris. I princippet kan man altid skræddersy en buffet lige som I vil have den.
Mad med Sols Tapas buffet er meget komplet, men den kan udvides med flere retter.
Tapas buffet kan fx udvides med:
- Ensaladilla de gambas – den mest traditionelle tapa med rejer
- Gambas al ajillo – eller gambas al pil-pil – rejer med olivenolie hvidløg og chili
- Gambas al ajillo “special edition”- Store tigerrejer med kammuslinger, olivenolie hvidløg og chili
- Tortillitas de gambas – dybtstegte rejer på spansk. (Kun ved Luksus Tapas buffet)
- Pollo con ajo y tomillo – ovnbagt kylling med hvidløg og timian
- Jamon Serrano pata negra – lufttørret skinke af sortfodssvin
- Adobo – stegt marineret fisk på spansk (Kun ved Luksus Tapas buffet)
- Pescado en vinagre – råmarineret fisk med årgangs vineddike (1965)
- Salmon al horno – ovnbagt laks med lime, olivenolie og havsalt
- Quesos diversos – cirka fem forskellige gourmet oste (af hvad jeg aktuelt har på lager) fra Spanien, Italien, Frankrig og Schweiz fx Manchego, Pecorino, Gruyere mm.
Desserter
- Pastel de Chocolate con avellanas y helado de vainilla – chokoladebombe med hasselnødder, serveret med vaniljeis
- Pastel de Naranja – andalusisk appelsinkage med honning og ristede mandler
- Churros con chocolate y helado de vainilla – churros serveret med chokolade og vaniljeis (Kun ved Luksus Tapas buffet)
Forretter
- Foiegras terrine med vilde svampe og arrope
- Kæmpe kammuslinger og tigerrejer ”al ajillo”. En Mad med Sols specialitet
Luksus Tapas buffet
En Luksus Tapas buffet er en Tapas buffet, der er udvidet med forskellige tapas samt evt. en forret og/eller dessert. En Luksus Tapas buffet indeholder retter som skal tilberedes umiddelbart før servering. Derfor er betingelsen for at kunne bestille en Luksus Tapas buffet, at jeg har et køkken til rådighed, der hvor selskabet skal holdes.
Ring og forhør dig om de forskellige muligheder og priser ved Luksus Tapas buffet.